• Bine ați venit!

  Bine ați venit!

 • Bio Haus

  Pensiunea Bio Haus Cioran

 • Nucet

  Nucet

 • Camere

  Camere

 • Pensiune BIO!
 • Camera

Vizitatori:

Avem 2 vizitatori și nici un membru online

Despre Noi

În urmă cu vreo nouă ani, locuiam cu toată familia la bloc și aveam trei chioșcuri cu ”de toate” în Sibiu.

În 2006, sătui să vindem produse fast-food, am lichidat afacerea, am vândut apartamentul și ne-am mutat definitiv la Nucet, unde am înființat pensiunea Bio Haus. 

Locul ne-a atras cu liniștea sa – pensiunea este chiar la marginea satului, iar cât vezi cu ochii te înconjoară doar dealuri cu fânețe și pădure. În nopțile de vară, la foc, pot fi admirate stelele  - nimic altceva decât miros de natură, pământ, fân proaspăt cosit.  Toate acestea fac din Bio-Haus un loc care hrănește sufletul și aduce pace, fiind un refugiu minunat departe de stresul citadin.

La scurt timp după ce ne-am mutat, ne-am făcut grădina pe aproape 2 ha, căci eram sătui de chimicale și produse cumpărate din supermarket. Vrem să producem mâncare sănătoasă, pentru noi și pentru oaspeții noștri. Apoi ne-am cumpărat vaci de lapte, am construit solarul, am început să procesăm legumele și fructele după rețete tradiționale, am participat la târguri.

Ferma noastră a fost certificată certificată ecologic din anul 2005 - 2011. Împreună cu alți producători ecologici din zonă, am înființat asociația Biocoop, care a deschis un magazin al producătorilor bio în Sibiu unde funcționează și astăzi.

 

atura

niversul

reează

ternitatea

atălui