Rezervări: 0744.642.025

În urmă cu vreo nouă ani, locuiam cu toată familia la bloc și aveam trei chioșcuri cu ”de toate” în Sibiu.

În 2006, sătui să vindem produse fast-food, am lichidat afacerea, am vândut apartamentul și ne-am mutat definitiv la Nucet, unde am înființat pensiunea Bio Haus. 

Locul ne-a atras cu liniștea sa – pensiunea este chiar la marginea satului, iar cât vezi cu ochii te înconjoară doar dealuri cu fânețe și pădure. În nopțile de vară, la foc, pot fi admirate stelele  - nimic altceva decât miros de natură, pământ, fân proaspăt cosit.  Toate acestea fac din Bio-Haus un loc care hrănește sufletul și aduce pace, fiind un refugiu minunat departe de stresul citadin.

La scurt timp după ce ne-am mutat, ne-am făcut grădina pe aproape 2 ha, căci eram sătui de chimicale și produse cumpărate din supermarket. Vrem să producem mâncare sănătoasă, pentru noi și pentru oaspeții noștri. Apoi ne-am cumpărat vaci de lapte, am construit solarul, am început să procesăm legumele și fructele după rețete tradiționale, am participat la târguri.

Ferma noastră a fost certificată certificată ecologic din anul 2005 - 2011. Împreună cu alți producători ecologici din zonă, am înființat asociația Biocoop, care a deschis un magazin al producătorilor bio în Sibiu unde funcționează și astăzi.

 

atura

niversul

reează

ternitatea

atălui